Velkommen.

Vi er Open Path Clinic,
en venlig psykolog- og konsulentpraksis,

som er betaget af hvad det betyder at være MENNESKE

Hej, mit navn er Anja Lang. Ja, jeg er den rejsende psykolog. Velkommen til Open Path Clinic.

Jeg er iværksætter, psykolog, underviser, meditationslærer, yogainstruktør, projektleder, konsulent og dannelsesrejsende.

Min lidenskab er at udleve mit fulde menneskelige potentiale og hjælpe andre med at gøre det samme.

Læs om min personlige rejse her

Open Path Clinic

Da jeg var yngre end jeg husker startede årtiers besættelse af at studere den menneskelige psykologi og omsætte denne viden til praksis. Det optager mig, hvordan man bliver mennesker og kan være tryg i at være menneske. Vi har meget fokus på, at vi skal realisere os selv. Det kan blive et press, som vi kan være foruden, hvis vi forstår det menneskelige i os selv. 
Min rejse mod at blive en god psykolog har taget mange år, jeg har skulle udforske og bo i mere end 6 lande og flere lange rejser i slum og rigdom. Jeg har lært af specialister i alle sammenhænge, både af professorer, naga babas og buddhistiske munke og nonner. Samtidig omdanne jeg alt til praksis, for at kunne give det videre til andre. 

Jeg startede Open Path Clinic i 2017, med et mål om at hjælpe mennesker der ønsker et liv i ro og velvære.

Vision

Open Paths vision er at  inspirere mennesker til at leve i anerkendende frygtløshed,  mental sundhed og frihed i udfoldelse.

Mission

Open Paths Mission er at hjælpe en million mennesker ud af angst, stress, depression og trauma indenfor 40 år.
Det er er støtte virksomheder og organisation i at blive bæredygtige og menneskelige arbejdspladser, der beriger medarbejdere og samfund.

Så, hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi hjælper mennesker med at genvinde styrke og velvære. Hvert liv skal leves meningsfyldt og mindeværdigt i fællesskab med andre og i venskab med os selv. Om det så er i privatlivet eller arbejdslivet.

Vi arbejder igennem individuelle møder, gruppeprocesser, undervisningssituationer og korte og lange projekter.

Vores arbejde har gjort os til efterspurgte terapeuter og konsulenter. Vi har arbejdet terapeutisk med mange personer med forskellige livsudfordringer men også for store virksomheder som LEGO Gruppen, NGOer som New Life Communities.

Vi er derfor forberedt på også at hjælpe dig.

Læs mere om vores ydelser nedenfor.