Elementor #1221

Psykologpraksis ved Anja Lang 

Book en tid

Happiness is in the quiet, ordinary things.
A table, a chair, a book with a paper-knife stuck between the pages.
And the petal falling from the rose, and the light flickering as we sit silent.
– Virginia Woolf

 

Velkommen. 

Du er måske landet på denne sidde, fordi du er løbet ind i nogle udfordringer og måske gerne ændre nogle ting til det bedre. Jeg er glad for, at du er her.

Jeg har mange års erfaring med at skabe udvikling for mennesker.

Kig rundt på siden og stil mig spørgsmål, hvis du har tvivl eller er nysgerrig. 

Dt kræver mod at følge, hvad der er bedst for en selv. Ret meget mod, vil jeg sige. Fordi det er ikke let at drage omsorg for sig selv. Når du nu vælger at være her, har du allerede valgt at ville se nærmere på dig selv.
Det vil påvirke folk omkring dig til det bedre og som yderste konsekvens vil verden blive et bedre sted på grund af dit valg.   

Udforsk temaerne nedenfor, så du kan se, hvordan jeg arbejder og hvad du kan forvente.  

woman taking bath inside bathtub

Psykoterapi & Coaching

Du søger psykoterapi, hvis du oplever en eller flere sindstilstande, der er svære og står i vejen for din glæde, og fratager mening i din dagligdag. Du søger coaching, hvis du gerne vil fremelske et uudnyttet potentiale eller opdyrke forebyggende vaner der modstår fx stress eller compassion fatigue.

 

green leafed plant on sand

Meditationstræning & Workshops

Du ønsker at opdyrke dit uudnyttede potentiale og genfinde styrker og resourcer, som du ikke var klar over du havde. Du vil skabe nye muligheder der er i tråd med, hvad du ønsker for dig selv i fremtiden.

people doing group hand cheer

Proceskonsultation

Du har brug for en proceskonsulent når du og dit team er stødt på udfordringer i samarbejdet eller andet grundet organisationsforandringer, stress eller andre problematikker og der er brug for at få skabt nye handlemuligheder for at kunne bevæge sig fremad. Her kan du også finde en underviser i gruppeudvikling, mindfulness- og compassion teknikker eller i et psykologisk tema som fx stress.

Not all those who wander are lost.

– J. R. R. TOLKIEN

About Us

Psychological services site.
Anja Lang Licensed Psychologist.

More About Us